aannemer-totaal.nl
Voor ramen, deuren, kozijnen, rolluiken, renovaties en afwerking!
Ramen Deuren Kozijnen Rolluiken

Offerte

 

Afwerking

Onze schilders hebben een moderne kijk op schilderen en leveren dagelijks keurig vakwerk af. Hun jarenlange ervaring is uw waarborg voor hoogstaande kwaliteit. Om uw huis in goede conditie te houden en het zijn (meer)waarde te laten behouden is afwerking en onderhoud van essentieel belang. Hoe beter uw huis in de verf zit, hoe beter uw huis beschermd wordt tegen allerlei weersinvloeden.

Onze metselaars metselen tuinmuren, stenen aanbouwen, muren en gevels. Tevens verzorgen wij de aanleg van funderingen, betonvloeren, zandcement vloeren en betonpaden.

Tegelzetten lijkt veel op metselen, waar ook de oorsprong ligt. Een tegelzetter zet wandtegels en legt vloertegels. Onze tegelzetters hebben vele mensen blij gemaakt met prachtig tegelwerk op wanden en vloeren van badkamers, keukens en woonkamers.

Mooi en sterk stucwerk leveren is een kunst apart. Onze stucadoors beheersen die kunst tot in de puntjes van hun vingers. Of het nu gaat om wanden, plafonds, gevels, sierwerk, pleisterwerk, lijsten of ornamenten.

Klik hier om direct een online stuc-offerte aan te vragen!

 
Over ons bedrijf
Brochures en downloads
Contact

aannemer-totaal.nl is een onderdeel van
Aannemersbedrijf Niemiec

KvK Alphen a/d Rijn
Nummer 28116735

Telefoon 06-27261202  
Fax 087-7848634  
info@aannemer-totaal.nl